✔️ Într-un mediu global caracterizat de schimbări rapide și provocări persistente, economia mondială în 2024 este una marcată de renaștere și inovație. După perioade dificile de ajustare la pandemia de COVID-19, vedem acum o redresare puternică, cu o creștere economică solidă în multe regiuni.
✔️ Un factor important care va influența economia mondială în 2024 este continuarea adaptării la noul normal. Companiile și guvernele se confruntă cu provocări noi și unice în gestionarea riscurilor de sănătate, sustenabilitate și securitate cibernetică. Astfel, investițiile în tehnologie, sănătate și sustenabilitate devin din ce în ce mai centrale pentru succesul economic.
📍Cum va evolua economia românească în acest context?
📍Care sunt provocările mediului de afaceri?
📍Ce se întâmplă cu prețul la energie electrică și gaze naturale?
👉 Răspunsurile la aceste întrebări le aflăm de la specialiștii prezenți la conferința „Tendințe Economice 2024” parte din proiectul național <România Viitorului- O nouă abordare în afaceri> organizată de Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton ADAA împreună cu Patronatul European al Femeilor de Afaceri PEFA , în data de 21 martie , la Banca Națională a României!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *