Andreea Negru
Presedinte PEFA

Doctor în economie, Președinte ADAA

Lorena Stoian
Prim-Vicepresedinte

Partener Casa de Avocatură Stoian și Asociații

Liliana Agheorghicesei
Vicepresedinte

Administrator Grupul LIDANA, Vicepreședinte CNIPMMR

Membri PEFA

Evoluția modelului de afaceri printr-o conducere agilă și etică și o cultură de îmbunătățire continuă, asigurându-se că răspunde la contextul actual macroeconomic.Conducerea responsabilității prin transparență, management robust al performanței, guvernare puternică si egalitate de sanse si gen.

Andreea Negru
Președinte PEFA

Doctor în economie, Președinte ADAA

Andreea Negru - Președinte PEFA

Doctor în economie, Andreea NEGRU are o experiență profesională de peste 20 ani, din care 10 ani în activitatea non-guvernamentală și în comunicarea jurnalistică, corporativă și de public affairs. A pus bazele unei companii de consultanță și management în afaceri prin care oferă clienților consiliere in afaceri și în sfera comunicării. Este fondatoarea Asociației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton ADAA, care promovează activ rolul și importanța antreprenorială pentru dezvoltarea economică durabilă și sustenabilă a României. Susține conștientizarea atât la nivel individual, cât si colectiv, a importanței implicării femeilor în viața publică, în societate și în afaceri.

Lorena Stoian - Prim- Vicepreședinte

Lorena Stoian – avocat și practician în insolvență, cu 23 ani de specializare în materia dreptului comercial, civil, societar, aviatic și familiei. Este cunoscută ca avocat care întotdeauna a pus în prim plan interesele clientului și care a propus soluții în funcție de specificitatea și cultura de business a fiecărui client. Datorită experienței dobândită alături de administratorii și acționarii companiilor cu care a lucrat, din martie 2023 Lorena face parte din Consiliu de Administrație al SNGN Romgaz SA. În spațiul public promovează și susține companiile românești pentru dezvoltarea business-ului autohton, atât pe plan intern, cât și internațional.
În același timp, Lorena este o susținătoare activă a egalității de gen și se implică în acțiuni care promovează respectarea egalității drepturilor.

Lorena Stoian
Prim-Vicepreședinte

Fondator Casa de Avocatură Stoian și Asociații

Alina Paul- Vicepreședinte PEFA

Alina Paul, Directorul General DO SECURITY este femeia care a reușit într-un domeniu asumat de bărbați. Alături de echipa sa, a urcat compania pe prima poziție în topul firmelor brașovene si s-a plasat în topul firmelor de profil la nivel național. A fost numită, de nenumarate ori, managerul anului pentru performanța feminină în domeniul său de activitate. Mama a doua fete, Alina susține importanța și rolul femeii în societate și în afaceri, promovând egalitate de gen și nevoia recunoașterii rolului femeii în societate.

Liliana Agheorghicesei- Vicepreședinte PEFA

Liliana Agheorghicesei este antreprenoare din anul 1994, administrator al Grupului de firme LIDANA – Librăriile LIDANA, Tipografia LIDANA, Complexul Turistic LIDANA.
Implicată în mișcarea patronală locală, regională și națională de peste 25 de ani, a reprezentat și susținut mediul de afaceri în relația cu autoritățile și instituțiile publice, cu alte organe și organisme din țară și străinătate. Este vicepreședinte al Consiliului Național al IMM-urilor din România, membru titular în Comitetul de Monitorizare a Programului Regional Nord-Est 2021-2027 al Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, președinte fondator al Patronatelor IMM din Județul Suceava și al Federației Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est.
Pentru întreaga sa experiență antreprenorială și patronală a fost aleasă și ambasador al antreprenoriatului feminin din România la Bruxelles.

Liliana Agheorghicesei
Vicepreședinte

Fondator Grup Firme LIDANA, Vicepreședinte CNIPMMR.