Evenimentul de lansare a PIMM Brașov s-a desfășurat în cadrul campaniei naționale “vorbIMM despre: Regenerarea României” și a avut ca scop prezentarea conceptului “REGENERAREA ROMÂNIEI” prin evidențierea oportunităţilor de angajare, sprijinirea agenţilor economici și încurajarea muncii în rândul tinerilor.

Astfel, în prezența a peste 200 de participanți, evenimentul de astăzi a prezentat informații despre mediul economic și sfaturi practice pentru început de drum. De asemenea, a subliniat oportunitățile existente în sfera muncii în vederea dezvoltării mediului de afaceri prin susținerea tinerilor în urmarea unui nou traseu educațional și explicarea principiilor de educație financiară.

Au luat cuvântul următorii:

“Felicitări Alina și mulțumim că ai venit alături de noi în familia CNIPMMR, o familie extinsă, mare. Un patronat al IMM-urilor la Brașov condus de o doamnă, care guvernează cu atâta succes propia companie, familia și comunitatea din care face parte, cu siguranță va reprezenta IMM-urile pe termen lung, ceea ce necesită foarte multă muncă și consistență. Faptul că sunt invitați de marcă în sală, oameni care reprezintă voci importante  în domeniile lor de activitate,  asta înseamnă deja o încredere care se transferă către patronatul IMM-urilor. Tema evenimentului de astăzi, ”VorbIMM despre regenerarea României” este structurată pe cei mai importanți doi piloni de dezvoltare a societății: economia și educația, care pentru noi reprezintă cheia regenerării și dezvoltării României.

Cu ajutorul partenerilor noștri, am realizat o analiză în ceea ce privește indexul antreprenoriatului românesc. Ambiția noastră este să-l ducem la nivel european și global și să reușim să măsurăm antreprenoriatul de la nivel european. În continuare, mediul de afaceri din România nu înțelege foarte clar care sunt beneficiile pieței unice.  Trebuie comunicat foarte bine care sunt avantajele intrării noastre, chiar și parțiale în Schengen. Fiscalitatea și birocrația rămân probleme principale, alături de concurența neloială. Peste tot se vehiculează piața la negru, economia la negru, însă nu se iau deloc măsuri pentru a o stopa. În incheiere, doresc să urez mult succes PIMM Brașov si sper să aibă parte de o viață plină de activități!.” a declarat Florin Jianu, președinte CNIPMMR în cadrul evenimentului. 

Eveniment realizat cu sprijinul BCR, Groupama și Pluxee Romania.

sursă: clubantreprenor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *