Patronatul European al Femeilor de Afaceri PEFA a primit de Ziua Antreprenorului distincția oferită de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului- MEAT. Această distincție reprezintă un simbol al încrederii și susținerii pe care MEAT o arată PEFA, organizație reprezentativă prin prisma Consiliul National al IMM-urilor din Romania, în misiunea de a susține antreprenoriatul feminin și egalitatea de gen din România. PEFA este, în esență, o comunitate. O comunitate de antreprenori curajosi, vizionari, care doresc să inoveze, să creeze locuri de muncă și să aducă o contribuție semnificativă societății.
„Acest premiu este o motivație puternică să continuăm să ne dezvoltăm și să fim parteneri de încredere ai instituțiilor statului. Totodată, trebuie sa menționam sprijinul constant pe care l-am primit din partea Consiliul National al IMM-urilor din Romania și a Președintelui Florin Jianu. Familia CNIPMMR este un catalizator al întregului ecosistem de afaceri din România si împreună aducem schimbări reale în economie.
Mulțumim domnului Ministru, Stefan Radu Oprea , pentru această onoare și pentru sprijinul constant pe care îl oferă antreprenorilor din România. Împreună, putem clădi o economie mai puternică și mai echitabilă.”, a declarat Andreea Negru, președinte PEFA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *