Sustine PEFA

Dragi membri și susținători ai Patronatului European al Femeilor de Afaceri,

Suntem profund recunoscători pentru sprijinul dumneavoastră continuu și dedicat în promovarea afacerilor conduse de femei și în consolidarea rolului femeilor în lumea afacerilor. Cu ajutorul dumneavoastră, am reușit să realizăm progrese semnificative în încurajarea antreprenoriatului feminin și în creșterea impactului pe care femeile de afaceri îl au asupra comunităților noastre.

Astăzi, vă adresăm o invitație specială de a contribui la eforturile noastre continue prin intermediul donației dumneavoastră generoasă. Fondurile strânse vor fi direcționate către proiecte și inițiative care vor sprijini educația antreprenorială pentru femei, vor oferi acces la resurse și mentorat, și vor promova egalitatea de gen în mediul de afaceri.

Fiecare contribuție, indiferent de mărime, are un impact semnificativ asupra capacității noastre de a face schimbări pozitive și durabile. Împreună, putem continua să construim un mediu de afaceri mai incluziv și să încurajăm femeile să-și atingă potențialul maxim în lumea antreprenoriatului.

Modalitățile de a face o donație sunt simple și flexibile. Puteți dona online prin intermediul site-ului nostru sau să ne contactați pentru a afla despre alte opțiuni disponibile.

Vă mulțumim din suflet pentru susținerea continuă și pentru implicarea dumneavoastră în crearea unui viitor mai prosper și egal pentru femeile de afaceri din întreaga Europă.